Mi abban segítünk, hogy arra fókuszálhass, amiben a legjobb vagy és ami a legfontosabb Neked:
a saját termékedre, szolgáltatásodra, és annak fejlesztésére.

Egy vállalkozó, startup, kisebb cég idejéből is rengeteget felemésztenek az egyéb tennivalók: adminsztráció, hivatalos ügyintézés, kommunikáció, online jelenlét, iroda/üzlethelyiség fenntartása, adóügyek, munkaerő managelése, stb.

Ez visszafog téged és szétaprózza figyelmed, illetve ezek mind-mind külön szakértelmet kívánnak a megfelelő hatékonyság érdekében. Egy vállalkozás sikerében pedig mindegyiket magas, vagy legalább közepesen jó szinten kell űzni.

Mi az online jelenlétedben, a kommunikációdban, a vásárlóid elérésében és megszólításában tudunk szakszerűen és hatékonyan segíteni. Nem kizárólag ezen múlik a siker, viszont rengeteget tesz hozzá.

Filozófiánk, hogy olyan marketinget csináljunk, ami etikus és tényleg a megfelelő közönségnek szól. A rövidtávú projektfeladatokat is szeretjük az új és színes élmények miatt. De a fő célunk a hosszútávú együttműködés és gyümölcsöző partnerkapcsolat kiépítése, mellyel ti is és mi is kölcsönösen elégedettek leszünk.  

Cégünk a The Missing Particle egyedi szoftvereket fejleszt, számunkra az egyik legnagyobb kihívás csapatunk folyamatos bővítése. Ebben hatalmas segítség volt a Facebook kampány, amit a Crazy Cursor tervezett, valamint az általuk készített egyedi, informatív weboldalunk. Sikerült sok kiváló programozó érdeklődését felkeltenünk cégünk iránt. A weboldalon képet kaptak rólunk és izgatottan érkeztek az interjúra, a legjobbak azóta is nálunk dolgoznak. Nagyon élveztük a közös munkát a Crazy Cursorral, elég volt vázolnunk az elképzeléseinket, amihez megtervezték a grafikai anyagot, magas minőségű szöveget írtak, ezzel keltve életre webes megjelenésünet.

Szeless Zoltán, The Missing Particle Informatikai Kft.
“Kimagasló minőség akár rövid határidővel is! Minden várakozást felülmúló kreativitás és profizmus. Röviden így lehetne a leggyorsabban jellemezni a Crazy Cursor keze alól kikerült munkát. Még egyeszer köszönet érte!”
Halász Kornél

“ Nagyon szépen köszönöm a munkátokat. Igényes, szerethető és hétköznapi ember számára is érthető oldalt hoztatok létre!
Korrekt, megbízható és ötletgazdag egyéniségek vagytok! ”

Jánosiné Lőrincz Enikő, Erdélyi Élmények
Szolgáltatások és árak