Az adatvédelemre, -kezelésre és -felhasználásra szolgáló dokumentumokat elolvastam és megértettem. Adataim felhasználásához, szabályzatban meghatározottak szerint, hozzájárulok.

[recaptcha class:egyvonal size:compact]

Maximum 2 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Funtek Fruzsina

Ügyfélkapcsolat
Web design, arculat, site-build,
Facebook PPC

Gyakran Ismételt Kérdések

Egy szűk kis baráti, kollegális csapat oldalát böngészed éppen. Mindannyian eltöltöttünk több évet különböző reklámügynökségeknél és szabadúszóként is dolgoztunk. Ennek köszönhetően számtalan, kisebb-nagyobb projekt kivitelezésében vettünk már részt.

Dolgoztunk évtizedes múlttal rendelkező cégekkel, vagy éppen egyetemisták start up-ját segítettünk megvalósítani. Dolgoztunk orvosokkal, írókkal, masszőrökkel, mérnökökkel és még megannyi területbe nyertünk betekintést.

Fontosnak érezzük, hogy ne elégedjünk meg a rutinnal, hanem nyissunk az új technológiák, megoldások felé is, hiszen amit ma megtanulunk, az jövőre már retro lesz. Ennek köszönhetően hazai és nemzetközi anyagokat fogyasztunk, workshopokon, konferenciákon veszünk részt és lecsapunk az új szakkönyvekre.

Természetesen most azt kéne mondani, hogy igen. Azonban a tapasztalat picit árnyalja a képet, ugyanis eltérő termékek és szolgáltatások esetén más és más az online siker aránya.

Egy szolgáltató (fotós, burkoló, autószerelő, könyvelő, orvos, edzőterem) igen nagy eredményt tud elérni a netes hirdetésekkel. Természetesen ez érvényes a webshopokra is (kozmetikumok, könyvek, ajándékok).

Azonban a nagyon szűk célpiaccal rendelkező, nagyon speciális szolgáltatók néha nagyobb eredményt érhetnek el, ha kevésbé az online reklámok sikerében bíznak, mintsem a személyes értékesítésre, kapcsolatépítésre helyezik a hangsúlyt. Például aki Magyarországon szeretne kizárólag Forma 1-es autók javításával foglalkozni, annak nehéz dolga lesz az online reklámokkal sikereket elérni.

Ez persze nem azt jelenti, hogy bizonyos esetben el kell felejteni az online reklámot, azonban vannak területek, ahol a social felületeken lévő reklámok működnek jobban (Facebook, Insta), van ahol a Google Ads, de van ahol az offline elemeket be kell építeni a marketingstratégiába (kisarculati elemek, plakátok, szórólap).

Ma már minden cégnek, vállalkozónak szüksége van egy online felületre, aki komolyan veszi magát. Ez lehet egy egyszerű bemutatkozó oldal is (ne adj Isten egy Facebook oldal), viszont lehet nagyon komolyan összeállított, marketingstratégiába ágyazott weboldal is.

A honlap nem csak a közvetlen vevőszerzésért felel, hanem a tudomásul kell venni, hogy ma már az információk döntő részét a netről szerezzük be.

Korábban beléptünk egy fodrászüzletbe és időpontot kértünk, ma már több fodrászt összegyűjtünk a neten és lecsekkoljuk a vevői tapasztalatokat, a Facebook aktivitást, a honlapon a referencia képeket, mielőtt döntést hoznánk.

Persze lehet, hogy van egy bizonyos méretű vevőkörünk, de a konkurenciánk minden eszközt bevet, hogy őket is elérje. Ha ma még biztosnak tűnik a megélhetésünk, ez fél év múlva már nem biztos, hogy így lesz. Egy sikeréhes vállalkozás nem lustulhat bele a jelenbe, gondolnia kell a jövőre is.

Ez több dologtól függ. Mikor jelentkeztek, utána mielőbb sort kerítünk egy megbeszélésre, hogy pontosan mit szeretnétek és pontosan miben tudunk segíteni.

Ezt követi az árajánlat, amit ha elfogadtok, ráfekszünk a munkára. Az oldal összetettségétől függ, hogy mikorra végzünk. Egy rövid, egyoldalas bemutatkozóoldalt akár egy héten belül is megírunk és webre formálunk. Ha azonban sok szolgáltatással, összetett termékkel és finomra hangolt online marketinggel is meg szeretnétek támogatni a cégetek, akkor 3-4 hét is lehet a kivitelezés.

1, Felveszitek velünk a kapcsolatot

2, Találkozunk valahol, vagy online megbeszéljük az igényeiteket

3, Erre adunk egy árajánlatot

4, Ha ezt elfogadjátok, akkor nekiállunk dolgozni

5, Elkészül a honlap, amit átadunk nektek

6, Az átadás után még 1 héten át rendelkezésre állunk, ha bármi kérdésetek van, bármilyen módosítást szeretnétek

7, Természetesen ez a lehetőség folyamatosan rendelkezésetekre áll, ez esetben kedvező oldalkarbantartási, frissítési megállapodást tudunk kötni

Az oldalon az alapárakat találjátok, ez egyfajta “nagyságrendi ár”. Természetesen nagyon rugalmasak vagyunk, így lehetőség van +/- irányban is eltérni ettől az igényeitek és lehetőségeitek alapján és órabéres konstrukcióra is nyitottak vagyunk bizonyos esetekben.