Project Description

A cél

A létszámban egy év alatt megnégyszereződött informatikai start-up azért keresett meg minket, hogy barátságos, családias és mentoráló közegükbe toborozzunk fejlesztőket és életre keltsük a cég online megjelenését, kiemelve azokat az előnyöket és filozófiát, ami a programozás iránti szenvedélyt és elhivatottságot részesíti előnyben, nem az akkreditált képzést vagy formális tudást.

Így a logó, a szövegezés, a weboldal és hirdetési kampány a fiatal, pályakezdő programozókat célozta meg és sikeresen el is érte őket.

themissingparticle.hu

Partnerünk véleménye

“Cégünk a The Missing Particle egyedi szoftvereket fejleszt, számunkra az egyik legnagyobb kihívás csapatunk folyamatos bővítése. Ebben hatalmas segítség volt a Facebook kampány, amit a Crazy Cursor tervezett, valamint az általuk készített egyedi, informatív weboldalunk. Sikerült sok kiváló programozó érdeklődését felkeltenünk cégünk iránt. A weboldalon képet kaptak rólunk és izgatottan érkeztek az interjúra, a legjobbak azóta is nálunk dolgoznak. Nagyon élveztük a közös munkát a Crazy Cursorral, elég volt vázolnunk az elképzeléseinket, amihez megtervezték a grafikai anyagot, magas minőségű szöveget írtak, ezzel keltve életre webes megjelenésünet.”

Szeless Zoltán – cégvezető

Galéria

További munkáink